miércoles, 29 de octubre de 2008

Nou banner de Els Blogs de La Safor







Si vols afegir aquest "banner" al teu blog (t'ho agraim), deus de pegar aquest codi:




Cortesía de Browner, off course.

jueves, 16 de octubre de 2008

Els Blogs de La Safor a televisió

Hui hem gravat a la platja de Piles, l'alberg Vent i Mar, uns minuts per un programa de Gandia Tv i que s'emetrà dijous a les 13 i 19h. He compartit taula amb el blogger saforenc Emili Morant i tambè estaven per enllà gent com el responsable del blog el Descrèdit i Raul el "artiller". El programa, Maga Estiu, anava del món dels blogs a la comarca, del com i pq varèm començar aquesta iniciativa que es vostra, de tots els blogaires que formeu part de Els Blogs de la Safor. Agrair a Ferran Millet i Marc Gomar que s'hajen enrecordat de nosaltres per parlar d'aquesta manera de expresarse a la xarxa.

Moltes gràcies a Emili per penjar tan ràpidament el programa i que la gent puga riures de nosaltres...

Premis Blocs


Encara que no ens han premiat (com era de suposar) és d'agrair que des de Catalunya s'hajen enrecordat de nosaltres i ens convidaren a participar en un concurs sobre blogs al qual inclús ens varen convidar a asistir a la gal-la (no vam poder asistir)
Açí teniu una petita mostra de la referència que fan de nosaltres, és una recopilació de diferents comunitats de blogaires, per si algú té interés en vore el que hi ha per altres terres cibernètiques.