jueves, 25 de diciembre de 2008

Finalistes!!

Gràcies als vots de tots vosaltres Els Blogs de La Safor ha sigut seleccionat per la final del premis convocats pels nostres amics de El Penjoll. I l'enhorabona és múltiple ja que altres blogs saforencs han passat a les seues finals corresponents. Per un costat, a l'apartat Art i Audiovisual, Riuraus a La Safor ha conseguit 27, vots (30'7%). A Política, Independentistes de La Safor, 14 vots (15'4%). En Associacions Culturals, el Casal Jaume I, 11 vots (13'3%). Humor, Les Dones no som (tan) complicades, 26 vots (30'2 %). A Mediambiental, Pel Paisatge amb 33 vots (47'1%). A Miscel.lània, Apunts diaris de Marta Insa, amb 9 vots (6'1%); malauradament, dos bons blogs de la comarca, La Vida Diferida i Una Paret Més, dels nostres amics Emili i Jordi respectivament, no han sigut apreciats pels votants (la qualitat i l popularitat de vegades no van pel pateix camí)
Els Blogs ha rebut 21 vots (19'1%), competint en la fase final amb El Mirador Valencià i La veu de Xàtiva. Ara només queda esperar ja que l'última fase es tracta de la decissió pressa per un jurat. Esperem que aprecien la tasca de difussió que (crec) fem dels blocs de la comarca de La Safor-Valldigna. Molt sort i continuarem informant!!

3 comentarios:

Ecosafor dijo...

No crec que jo meresca aquest premi més que ningú dels atres que heu participat, tot i la profusió del vots, pense que cada blog és com cada persona, únic i irrepetible.
Salut
Roger
PEL PAISATGE
http://blocs.mesvilaweb.cat/rogersafor

Browner...Seguro? dijo...

Me he atrevido a participar en el concurso '1 año en 1 post' se agradecen los votos de los amigos.. jejeje

http://brownerblog.blogspot.com/2008/12/1-ao-en-1-post.html

Valldigna en xarxa ... dijo...

Per la present us informem dels següents canvis als blocs que teniu enllaçats al BLOCS DE LA SAFRO, tot i demant-vos els canvis pertinents i agraint-vos de bestreta l'atenció, (Els canvis son efectius des del passat 1 de gener de 2009)

ValldignaDitigital (manté el nom i canvia de rss)
rss: http://valldigna.bloc.cat/rss/rss20/17498

Aprofitem per presentar-vos un segon bloc per si voleu renyar-lo:

Catosfera - ValldignaTV

rss: http://valldignatv.blogspot.com/feeds/posts/default